Στον Ατρόμητο επίσημα ο Ουάρντα

Στον Ατρόμητο επίσημα ο Ουάρντα

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν και επίσημα τον δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, του Ουάρντα στους Περιστεριώτες.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Τόσο οι Περιστεριώτες όσο και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τον εξάμηνο δανεισμό του Αιγύπτιου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο. Ο Αιγύπτιος άσος θα γίνει κάτοικος Περιστερίου για τους επόμενους έξι μήνες…».

Η ομάδα του Περιστερίου στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ουάρντα φιλοξενεί και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η επιστροφή του Φαραώ στο Περιστέρι!

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr warda , επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και γω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κοπα Αφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ