«Στέλνουν» Χόλμπεργκ στον Αρη οι Σουηδοί

«Στέλνουν» Χόλμπεργκ στον Αρη οι Σουηδοί

Για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού της Νόρκεπινγκ, Καρλ Χόλμπεργκ, κινείται ο Άρης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Σουηδίας «expressen.se». Την είδηση επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ!

Ο Αρης συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσής του και όπως αναφέρει σουηδικό δημοσίευμα, οι κίτρινοι ενδιαφέρονται έντονα για τον Καρλ (ή «Κάλε») Χόλμπεργκ. Πρόκειται για 25χρονο Σουηδό επιθετικό που αγωνίζεται στη Νόρκεπινγκ

Μάλιστα οι Σουηδοί κάνουν λόγο για αγορά του παίκτη από τους κίτρινους, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε εξέλιξη. Την είδηση επιβεβαίωσε μετά από λίγη ώρα και η ΠΑΕ Άρης!

Ο Χόλμπεργκ που έχει ύψος 1,81μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας από το 2018, αγωνίζεται στη Νόρκεπινγκ από το 2016. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 απο τα τμήματα υποδομής της Rynninge IK για να συνεχισει στην ανδρική της ομάδα και ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Örebro SK Ungdom.

Η συγκεκριμένη ομάδα των απέκτησε κατόπιν με μεταγραφή παραμένοντας στο ρόστερ της για πέντε χρόνια (2011-16), προτού μετακομίσει στη Νόρκεπινγκ.

Με τη Νόρκεπινγκ έγραψε 56 συμμετοχές στις οποίες είχε 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις., ενώ στην τελευταία του σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 13 γκολ. Στα συν οτι έχει την ικανότητα και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του βγάζοντας αρκετές ασίστ κάθε χρονιά.

Επίσης να σημειώσουμε οτι το συμβόλαιό του με τη Νόρκεπινγκ λήγει σε έναν χρόνο.

Επιβεβαίωσε ο επίσημος Άρης

Οπως αναφέρουμε και πιο πάνω, ο επίσημος Άρης επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα από τη Σουηδία Σύμφωνα με τα όσα λένε οι άνθρωποι των κίτρινων, ο Χόλμπεργκ αποτελεί μια από τις επιλογές, με τις οποίες συζητούν οι ιθύνοντες τον «Θεό του πολέμου».

Από την Σουηδία προκύπτει πως οι κίτρινοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στη Νόρκεπινγκ για αγορά του Χόλμπερκ και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, ενώ δημοσίευμα αναφέρει πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 6 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες, δηλαδή 580.000 ευρώ.

Φυσικά αν κάτι τέτοιο ισχύει θεωρείται απίθανο ο Άρης να καταβάλλει αυτό το ποσό, συνεπώς οι δυο πλευρές διαπραγματεύονται για ένα σαφώς μικρότερο αντίτιμο. Δεδομένου βεβαίως και ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ένα μόλις χρόνο και όχι περισσότερα.

Το σχετικό δημοσίευμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ