Αποχαιρετάει την Τούμπα ο Ελ Καντουρί

Αποχαιρετάει την Τούμπα ο Ελ Καντουρί

Από την στιγμή που έπεσε και το τελευταίο κάστρο που λέγεται Ραζβάν Λουτσεσκου πλέον δεν μπορεί κανείς κρατήσει τον Ελ Καντούρι στον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή με τον ΟΦΗ θα φορέσει για τελευταία φορά τα Ασπρόμαυρα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για Ιταλία

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είχε νέες συζητήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έπεισε τον Ρουμάνο τεχνικό ότι δεν πρέπει πλέον να εμμένει στην παραμονή του στην Τούμπα καθώς είναι η τελική του απόφαση. Ο Μαροκινός εξήγησε στον προπονητή του πως η απόφασή του έχει να κάνει κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Ο 50χρονος κόουτς αντιλήφθηκε ότι πλέον στο μυαλό του Ελ Καντουρί έχει παρθεί η απόφαση να πάει στην Πάρμα και έτσι άναψε το πράσινο φως για την μετακίνηση του.

Αυτομάτως οι ανθρώπους του ΠΑΟΚ άρχισαν τις επαφές με τους παράγοντες της Πάρμα για να υπάρξει συμφωνία. Στόχος των Ασπρόμαυρων είναι να πάρουν αν όχι τα χρήματα που είχαν δώσει 1,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματα του 28χρονου ποδοσφαιριστή από την Έμπολι, ένα ποσό που θα το πλησιάζει αρκετά. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ελ Καντουρί που έκανε και σήμερα προπόνηση αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας. Κι αφού ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Δικεφάλου για την στήριξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ