ΑΕΚ για την νέα αναβολή της υπογειοποίησης: Η υπομονή έχει εξαντληθεί!

ΑΕΚ για την νέα αναβολή της υπογειοποίησης: Η υπομονή έχει εξαντληθεί!

Οργισμένη ανακοίνωση για την νέα καθυστέρηση στην προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η νέα καθυστέρηση στην προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που αφορά άμεσα και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έφερε την οργή των «κιτρινόμαυρων».

Για τον λόγο αυτό μάλιστα η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» με οργισμένη ανακοίνωση της αναφέρει ότι τρεις φορές έχει αναβληθεί ο διαγωνισμός, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η υπομονή του κόσμου της ΑΕΚ έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό.

Αναλυτικά:

«Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης αναβλήθηκε ακόμα μία φορά για την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι στην Περιφέρεια Αττικής να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο το γήπεδο να έχει κατασκευαστεί και το έργο της υπογειοποίησης να μην έχει ολοκληρωθεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου της υπογειοποίησης έχει ήδη αναβληθεί διαδοχικά τρεις φορές από τον Οκτώβριο του 2018. Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και το ερασιτεχνικό σωματείο έχουν ανταποκριθεί σε όσα τους έχουν ζητηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την προκήρυξη στον «αέρα», προκειμένου να λήξει το σίριαλ του έργου της υπογειοποίησης, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014. Για αυτό το γήπεδο, ο κόσμος της ΑΕΚ που σήμερα βλέπει το όνειρό του να γίνεται πράξη, έχει υποφέρει πολύ και έχει αναγκαστεί να περιμένει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η υπομονή του έχει προ καιρού εξαντληθεί!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ