ΠΑΟΚ: Η Λαμία θέλει Μυστακίδη, ενδιαφέρον και από Πολωνία

ΠΑΟΚ: Η Λαμία θέλει Μυστακίδη, ενδιαφέρον και από Πολωνία

Η ομάδα της Φθιώτιδας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μυστακίδη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την πολωνική Γκόρνικ.

Ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά το… αγροτικό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 24χρονος επιθετικός ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Λαμία να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα ο άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις και από ομάδες της Πολωνίας.

Ο Μάκης Χάβος έχει εξαιρετική άποψη για τον Μυστακίδη και η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ίδιος, πάντως, δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα του και »ζυγίζει» προσεκτικά τις επιλογές που έχει μπροστά του.

Εκτός από τη Λαμία, για τον 24χρονο ενδιαφέρεται και η πολωνική Γκόρνικ, ενώ εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Ο Μυστακίδης πρώτο μισό αγωνίστηκε συνολικά σε 10 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 1 γκολ σε συνολικά 448 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ