Ο τραυματισμός του Ρέινα έβγαλε τον Ντοναρούμα απο το αεροπλάνο

Ο τραυματισμός του Ρέινα έβγαλε τον Ντοναρούμα απο το αεροπλάνο

Πως εξηγούν οι «Ιταλοί» το μπλόκο της Μίλαν στην μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό.

Συμφωνημένος ήταν. Με τα εισιτήρια στο χέρι για την Αθήνα. Θα έμπαινε στη πτήση απο το Μιλάνο για την Αθήνα στις 12.00 και προφανώς μέχρι το απόγευμα θα είχε φορέσει τα Ερυθρόλευκα γάντια. Απο ότι φαίνεται όμως δεν προχωρά η υπόθεση του Αντόνιο Ντοναρούμα για τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί η Μίλαν αποφάσισε τελευταία στιγμή να αλλάξει την απόφαση της.

Όπως μεταδίδει το Sky Sports, η αλλαγή προέκυψε απο τον τραυματισμό του Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει μια θλάση η οποία τον θέτει νοκ άουτ για τις επόμενες 15-20 ήμερες. Στις επόμενες 20 ημέρες οι Ροσονέρι έχουν στην ατζέντα τους πέντε διαφορετικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δύο διαδοχικά ντέρμπι με τη Νάπολι, μια μεγάλη αναμέτρηση με τη Ρόμα στην πρωτεύουσα και δύο ματς με Κάλιαρι και Αταλάντα.

Είναι τέτοιο λοιπόν το πρόγραμμα, αλλά και το χρονικό σημείο της σεζόν (η Μίλαν αυτή τη στιγμή είναι 4η στη Serie A δηλαδή σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ) που προφανώς οι Ροσονέρι δεν θέλουν να ρισκάρουν. Προτιμούν να συνεχίσουν να κρατούν τον Ντοναρούμα ως «τρίτο» παρά να βρεθούν προ εκπλήξεως. Βεβαίως μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που τους στοιχίζει 1 εκατ ευρώ τον χρόνο! Αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν τους πτοεί.

Τέλος πάντων, έχει μια εβδομάδα μπροστά στις μεταγραφές. Δεν νομίζουμε ότι το θέμα έχει κλείσει οριστικά και ας λένε οι γείτονες. Αν όμως όντως έχουν δίκιο για τον Ρέινα; Τότε τα πράγματα σαφώς είναι δύσκολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ