Λαμία – Παναιτωλικός : «Ντροπή γι’ αυτή τη διαιτησία, δεν μας σέβεται κανείς» τόνισε ο Μόρας

Λαμία – Παναιτωλικός : «Ντροπή γι’ αυτή τη διαιτησία, δεν μας σέβεται κανείς» τόνισε ο Μόρας

Έξαλλος ήταν ο Βαγγέλης Μόρας για τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιτωλικού με τη Λαμία, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού.

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μόρα και δεν τον φοβήθηκε, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του Παναιτωλικού με σκορ 2-2 στο ματς με τη Λαμία.

Ο έμπειρος αμυντικός ήταν έξαλλος με τη κακή διαιτησία που αντιμετώπισαν οι Αγρινιώτες και με δηλώσεις του τόνισε πως κανείς δεν σέβεται τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του, αλλά και ότι θα πρέπει οι αρμόδιοι να επέμβουν άμεσα, ώστε να υπάρχουν καλύτεροι διαιτητές στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:

«Μπορεί να μου ανέβουν πάντα οι σφυγμοί. Το παιχνίδι τα χάσαμε εμείς. Όταν είσαι 2-0 μπροστά πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το κρατήσεις.

Πλέον έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο εδώ. Δεν σέβεται κανείς κανένας. Πόσο εμάς που έχουμε αποφασίσει ως σωματείο να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Όλα τα χρόνια το έχει αποδείξει, ότι θέλει να είναι έξω από οποιαδήποτε σχετικά πράγματα…

Σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή. Κάποιοι πρέπει να σέβονται πρώτα τους εαυτούς τους. Δεν το έκανε και δεν σεβάστηκαν και εμάς. Πάει αλυσίδα. Κανείς μας δεν έκανε καθυστέρηση, ώστε να κρατήσει τόσα λεπτά καθυστέρηση.

Αλλά μάλλον θα πρέπει και εμείς σιγά σιγά να κάνουμε το… τσίρκο. Να αρχίσουμε να πέφτουμε. Ο τερματοφύλακας μας να βγάζει τα γάντια και να κάνουμε όλα αυτά που μόνο θέαμα δεν προσφέρουν. Αλλά είναι μέσα στον τρόπο μας. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Να ευχαριστηθούμε ότι κάνουμε. Να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και τους διαιτητές. Αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται πλέον αυτό. Καλώς ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα το συνηθίσω.

Έχω φάει ήδη περισσότερες κάρτες, από όσα χρόνια παίζω μπάλα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν κάποια σεμινάρια να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλάβαμε γιατί κράτησε τόσο πολύ καθυστέρηση. Ας μας το εξηγήσει. Αλλά αυτό είπα στον εαυτό μου. Ότι πρέπει να συνηθίσω. Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το τσίρκο όταν χρειάζεται δυστυχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ