«Ο Ντοναρούμα έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό»

«Ο Ντοναρούμα έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Δημοσιογράφος από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και θέλει μάλιστα να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Ο Ιταλός τερματοφύλακας που αγωνίζεται στη Μίλαν, φερόταν να τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, όμως δημοσίευμα από την Ιταλία ανέφερε πως η μεταγραφή χαλάει, λόγω του τραυματισμού του Πέπε Ρέινα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά της Corrielle Dello Sport με ανάρτηση του στο Twitter αλλάζει και πάλι τα δεδομένα για τη μετακίνηση του Ιταλού πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, που έχει και δικό του σάιτ με ειδίκευση στα μεταγραφικά, τονίζει πως ο Ντοναρούμα έχει υπογράψει στους Πειραιώτες και ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να χαλάσει, με τον Ιταλό να έρχεται στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού.

Το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Ρέινα απλά καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς ο Ντοναρούμα θα περιμένει μέχρι την Κυριακή για να διαπιστώσουν οι ροσονέρι την κατάσταση του Ισπανού με τις πιθανότητες να χαλάσει η μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να είναι ελάχιστες. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Ντοναρούμα θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ