Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του Λεβαδειακού

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του Λεβαδειακού

Κατά κράτος έχασε τη μάχη των πάγκων ο Ζοζέ Ανιγκό, Η ομάδα του δεν κράτησε καθόλου μπάλα, δέχθηκε σωρεία ευκαιριών, δύο γκολ, ενώ δεν απείλησε σε 90 λεπτά ούτε μια φορά.

Επασί: Από τους ελάχιστους διακριθέντες της ομάδας του. Ο Γάλλος τερματοφύλακας είπε «όχι» στον Χριστοδουλόπουλου μόλις στο 17ο δευτερόλεπτο, ενώ γενικότερα είχε κάποιες καλές επεμβάσεις στο ματς. Όταν όμως η άμυνά σου επιτρέπει στο αντίπαλο να έχει 14 τελικές τότε τι μπορείς να κάνεις; Εκτέθηκε και στα δύο γκολ από τους αμυντικούς του, ενώ στο δεύτερο τέρμα απέκρουσε αρχικά το σουτ του Λιβάγια, στη συνέχεια όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν ο Αραούχο πήρε το ριμπάουντ.

Τσαμπούρης: Έκανε ένα καίριο κόψιμο στο 32, δεν απέφυγε όμως τα λάθη καθώς δέχθηκε μεγάλη πίεση από την δεξιά πτέρυγα όπου αμυνόταν.

Τριποτσέρης: Εδωσε πολλές μάχες, δεν απέφυγε τις ολιγωρίες, όπως στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 52’, όταν δεν μπόρεσε να κόψει τον Αραούχο, προτού πασάρει στον Λιβάγια

Μεντί: Στο 54’ από λάθος δικό του χάρισε τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ, που λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Αραούχο, αν δεν τον σταματούσε ο Επασί στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Λεονάρντο: Και αυτός όπως ολόκληρη η άμυνα του Λεβαδειακού δέχθηκε μεγάλη πίεση σε όλο το 90λεπτο, και επίσης δεν απέφυγε τα λάθη

Ζαραδούκας: Λίγα πράγματα από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα από τη δεξιά πτέρυγα της ΑΕΚ που εκδήλωσε πολλές επιθέσεις. Αντικαταστάθηκε στο 59’ από τον Σουμπίνιο, ώστε η ομάδα του να γίνει πιο επιθετική. Δέχθηκε κάρτα στο 48.

Γιουσούφ: Και αυτός είχε περισσότερο αμυντικό ρόλο (αν και αγωνιστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης), καθώς ο Λεβαδειακός έπαιζε κάτω από τη μεσαία γραμμή

Μητρόπουλος: Το κέντρο της ΑΕΚ κυριάρχησε πλήρως του άξονα του Λεβαδειακού. Αντιμετώπισε δυσκολίες στα δεξιά όπου αγωνίστηκε όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, Δέχθηκε κάρτα στο 64’.

Ομπιόρα: Το κέντρο της ΑΕΚ κυριάρχησε πλήρως του άξονα του Λεβαδειακού Δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα για τον Λεβαδειακό και ουσιαστικά επέτρεψε και αυτός στην Ενωση να φτάνει με άνεση έξω από την περιοχή της ομάδας του.

Νιασέ: Είχε διάθεση από τα δεξιά, και ήταν από τους ελάχιστους της ομάδας του που κάπως «φάνηκαν» από τη μέση και μπροστά, έστω και λίγο.

Μπελγκαζουανί: «Φάνηκε» ελάχιστα ο επιθετικός του Λεβαδειακού, καθώς δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου.

Ιωαννίδης: Μπήκε στο 87’ αντί του Μπελγκαζουανί και είχε δοκάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

Γιακουμάκης: Πέρασε στο 55’ αντί του Νιασέ όμως δεν έκανε τίποτα ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του επιθετικά.

Σουμπίνιο: Μπήκε στο 59’ όμως δεν τον αισθάνθηκε καθόλου η άμυνα της ΑΕΚ

Ο προπονητής Ζοζέ Ανιγκό

Παρέταξε την ομάδα του με φουλ άμυνα (5-4-1), όμως όταν όμως τα ποσοστά κατοχής είναι κάπου στο 70%-30% τι μπορείς να πεις; Ο Λεβαδειακός δεν κράτησε καθόλου μπάλα, δεν απείλησε σχεδόν ούτε μία φορά σε 90 λεπτά, ενώ όταν… τόλμησε να τον κάνει πιο επιθετικογενή μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα! Έχασε κατά κράτος τη μάχη του πάγκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ