«Στον Ολυμπιακό ο Ντοναρούμα»

«Στον Ολυμπιακό ο Ντοναρούμα»

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως η μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό έχει κλείσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί κι επίσημα μετά την Τρίτη.

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τη μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα και ότι το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Μίλαν.

Τη συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter τονίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για τη μεταγραφή και πως οι ροσονέρι έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους στον Ιταλό γκολκίπερ.

Η Μίλαν δεν θα έχει στη διάθεση της για το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου με τη Νάπολι τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος είναι τραυματίας και θέλει να τρενάρει απλά μερικές μέρες τη μεταγραφή προκειμένου να έχει στην αποστολή τον Ντοναρούμα.

Ο λόγος είναι πως η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν θα έχει εναλλακτική για τη θέση του γκολκίπερ αν αποχωρήσει ο Ιταλός και για αυτό σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό θα τελειώσει μετά την Τρίτη που αναμένεται ο Ρέινα να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ