Γκουτλίδης: «Μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Άρη οι Χόλμπεργκ, Σούντγκρεν και Λαρσον»

Γκουτλίδης: «Μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Άρη οι Χόλμπεργκ, Σούντγκρεν και Λαρσον»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ της σουηδικής Ακρόπολις σκιαγράφησε τα πορτραίτα των τριών Σουηδών. Τόσο του Λάρσον που ήδη αποκτήθηκε από τον Αρη όσο και των δύο άλλων για τους οποίους ο «Θεός του πολέμου» ενδιαφέρεται.

Ο Γιώργος Γκουλτίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ της σουηδικής Ακρόπολις, μίλησε στον Yellow Radio 92.8 και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των Χόλμπεργκ, Σούντγκρεν και Λάρσον. Να σημειώσουμε ότι ο Ντάνιελ Λάρσον αποτελεί ήδη παίκτη των κίτρινων κι επίσημα, ενώ τους δύο πρώτους ο «Θεός του πολέμου» ενδιαφέρεται να τους αποκτήσει.

Ο Χόλμπεργκ είναι 25 ετών και αγωνίζεται στην επίθεσ, ενώ ο Σούντγκρεν είναι 28 ετών και αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, τόσο ως δεξί μπακ οσο και ως δεξιός εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γκουτλίδης:

«Η Ακρόπολις έχει ιδρυθεί από Έλληνες μετανάστες πριν 51 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, έχουμε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και πιο επιθετική ομάδα της Σουηδίας. Στην τρίτη κατηγορία είμαστε. Πέρσι είχαμε βάλει 68 γκολ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίξαμε δύο φορές μπαράζ για άνοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε”, για τον σύλλογο που εργάζεται.

Αρχικά, σχολίασε τον Ντάνιελ Λάρσον: «Είναι και οι τρεις παίκτες πολύ καλοί. Ο Λάρσον είναι ένας γρήγορος επιθετικός, με καλά τελειώματα. Πήρε το πρωτάθλημα εδώ και μετά έφυγε στο εξωτερικό. Το Σουηδικό πρωτάθλημα έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ.

Τον 28χρονο αμυντικό, Ντάνιελ Σούντγκρεν, τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς υπήρξαν και… συμμαθητές: «Ο Ντάνιελ ήταν το 2009 σε εμάς δανεικός από την ΑΙΚ, αν και ήταν μικρός τότε. Πολύ καλός αθλητής, παίζει σε όλη την πλευρά, αλλά έχει βελτιωθεί σημαντικά και επιθετικά. Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, με πολύ καλή νοοτροπία. Πέρσι ήταν πρωταγωνιστής της ΑΙΚ στο πρωτάθλημα που πήρε. Είναι παίκτης 9ο λεπτών, με φοβερή φυσική κατάσταση. Παθιασμένος παίκτης. Κάθε χρόνο αναπτύσσεται. Είναι βασικός και έχει τη δίψα να πετύχει στην καριέρα του. Και ο πατέρας του έπαιξε Εθνική Σουηδίας και στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τον 25χρονο φορ, Μαρκ Χόλμπεργκ, τόνισε: «Ο Μαρκ Χόλμπεργκ, είναι 25 ετών και κέρδισε το βραβείο του πρώτου σκόρερ το 2017. Είναι ένας καθαρός επιθετικός, μου θυμίζει… Ιντζάκι. Μυρίζεται το γκολ. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε πρώτος σκόρερ. Η Σουηδία έχει ψηλό επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια στα τελειώματα, ενώ και πολλά γκολ με το κεφάλι. Μαζι με τον Λάρσον, θα “κούμπωνε»πολύ.

Οι παίκτες αυτοί μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Άρη, είναι ποιοτικοί και είναι πολύ καλό τα ελληνικά κλαμπ να απολτούν Σουηδούς παίκτες, γιατί υπάρχει ποιότητα μεγάλη εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ