Δημητριάδης: «Οι αρειανοί θα αγαπήσουν τον Σούντγκρεν, τρέχει για την ομάδα και τη φανέλα»

Δημητριάδης: «Οι αρειανοί θα αγαπήσουν τον Σούντγκρεν, τρέχει για την ομάδα και τη φανέλα»

Ο ομογενής Πάνος Δημητριάδης που αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και είναι συμπαίκτης του μεταγραφικού στόχου του Αρη Ντάνειλ Σούντγκρεν, μίλησε για τον Σουηδό μπακ/χαφ αλλά και τους Λάρσον, Χόλμπεργκ.

Ο Αρης ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, και ο Πάνος Δημητριάδης είναι συμπαίκτης με τον Σουηδό φουλ μπακ στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο των κίτρινων. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για έναν παίκτη τεχνική, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και ακρίβεια στις σέντρες.

Εξάλλου o Δημητριάδης χαρακτήρισε καλή μεταγραφή τον Λάρσον που ήδη απέκτησαν οι κίτρινοι, ενώ όσον αφορά τον Χόλντμπεργκ (όπως και ο Σούντγκρεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο) είπε οτι είναι παίκτης που έχει πετύχει αρκετά γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Δημητριάδης στο AllAboutARIS on air:

Για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Καλύπτει όλη τη πλευρά. Εϊναι τεχνίτης, «πνευμόνι» με πολύ καλές σέντρες. Είναι καλό παιδί και τα δίνει όλα».

Για το σημερινό τέρμα που πέτυχε (στο φιλικό 1-1 με τη Σούντσβαλ) και το γεγονός ότι εκτελεί τα πέναλτι: «Παραλίγο θα έβαζε και δεύτερο γκολ. Είμαστε στη προετοιμασία ακόμη. Θα τον αγαπήσετε. Τρέχει για την ομάδα και την φανέλα».

Για τον αν συνομίλησε με τον ίδιο: «Θα χαρώ και εγώ για την μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί. Μιλήσαμε αλλά τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί. Ενδιαφέρεται και αυτός. Με ρώτησε για την Θεσσαλονίκη. Αν γίνει η μεταγραφή, θα χαρεί πάρα πολύ. Τον ξέρω καλά. Μένουν λεπτομέρειες απ’ ότι διαβάζω. Μακάρι να γίνει, αλλά δεν ξέρω».

Για τον Λάρσον: «Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν τον ξέρω τόσο καλά, αλλά είναι καλή μεταγραφή».

Για τον Χόλντμπεργκ: «Έχει βάλει κάμποσα γκολ. Ακούγεται συχνά το όνομα του. Θα είναι μια καλή μεταγραφή».

Για το γεγονός ότι δηλώνει Αρης και για το αν θέλει να επιστρέψει: «Το όνειρο μου ήταν πάντα να έρθω στην Ελλάδα. Από μικρό με έκαναν και εμένα Αρειανό. Έκλεισα μεταγραφή για την Τουρκία αλλά στη συνέχεια γύρισα πίσω εδώ».

Για την κατάσταση της ΑΪΚ αυτή τη στιγμή: «Ξεκινήσαμε αρχές Ιανουαρίου προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Τη Δευτέρα πάμε στο Ντουμπάι για καλή προετοιμασία σε ζέστη».

Για τη νέα σεζόν της Σουηδικής ομάδας: «Εμείς πάμε για Champions League φέτος. Έχει παίξει πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο και παλαιότερα με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ