«Σταματάει τις διαπραγματεύσεις για Ελ Καντουρί η Πάρμα»

«Σταματάει τις διαπραγματεύσεις για Ελ Καντουρί η Πάρμα»

Τα ιταλικά ΜΜΕ διαπιστώνουν ότι υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του Μαροκινού παίκτη ο οποίος μένει τελικά στον ΠΑΟΚ.

Ανατροπή έχουμε στην υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί! Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι του άλλαξε τη γνώμη και τον έπεισε να μείνει στον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν! Ο Μαροκινός φαίνονταν μια ανάσα από την Πάρμα και είχε ζητήσει από τον Δικέφαλο να του δώσει τη μεταγραφή για να επιστρέψει στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί θεωρούσαν ότι η υπόθεση ήταν τελειωμένη και μάλιστα ανέφεραν ότι ο παίκτης αναμένεται από βδομάδα να μετακομίσει στην Πάρμα. Ωστόσο όλα ανατράπηκαν τελικά στο ραντεβού που έκανε ο Ελ Καντουρί με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος του άλλαξε τη γνώμη και έτσι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν.

Πλέον έχει γίνει και στην Ιταλία θέμα η ανατροπή με τη διαφαινόμενη παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί στον Δικέφαλο.

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο (ο οποίος στη γειτονική χώρα θεωρείται εξπέρ σε θέματα μεταγραφών) αναφέρει: «Όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει, όμως τελικά δεν θα συμβεί τίποτα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν θα επιστρέψει προς το παρόν στην Ιταλία αλλά θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος παίζει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα.

Η λεπτότητα της περιόδου που διανύουμε, η οποία μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τροπαίου, οδήγησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την Πάρμα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε στον Ομάρ Ελ Καντουρί πως το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να θέσει τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες, έτσι ώστε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση να είναι επιτυχής. Η Πάρμα, αυτή τη στιγμή, προτίμησε να σταματήσει κάθε συνομιλία με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δεσμευτεί για τον Ιούνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ