Με Κόντικ η αποστολή του Πανιωνίου

Με Κόντικ η αποστολή του Πανιωνίου

Ο Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Κότνικ να προπονείται κανονικά μετά από τον τραυματισμό του και να τον συμπεριελαμβάνει σε αυτήν.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Super League και ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στην Ένωση.

O Έλληνας τεχνικός είδε τον Κότνικ να προπονείται κανονικά μετά από τον τραυματισμό του στο ώμο και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Δείτε όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας Νέας Σμύρνης:

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (26/01, 19:30). Μετά το τέλος της, ο προπονητής Απόστολος Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κεϊτά, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ