Βασικός με το «καλημέρα» ο Ουάρντα

Βασικός με το «καλημέρα» ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα, μπορεί να μετράει μόλις δύο μέρες από την επιστροφή του στον Ατρόμητο, όμως ήδη… προβάρει φανέλα βασικού κόντρα στη Λαμία.

Δεν έχει κλείσει ακόμα 48 ώρες σαν παίκτης της ομάδας του Ατρόμητου ο Αμρ Ουάρντα και ο Νταμίρ Κάναντι τον προορίζει για βασικό στο αυριανό (27/1) ματς κόντρα στη Λαμία. Ο Αιγύπτιος έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής μιας και στο Περιστέρι βρήκε πολλά γνώριμα πρόσωπα από την περσινή του θητεία στην ομάδα.

Κάπως έτσι ο χαρισματικός διεθνής επιθετικός, που με το Αστέρι στο στήθος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις πέρσι, όχι μόνο θα ταξιδέψει στη Λαμία αλλά θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα και φανέλα βασικού από τον Αυστριακό προπονητή.

Η έλευση του Ουάρντα δρα σαν βάλσαμο στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου καθώς βλέπουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας για τον πρώτο γύρο, τον Ρόλαντ Ουγκράι να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο τον οποίο υπέβαλε σε αρθροσκόπηση, γεγονός που σημαίνει πως θα απουσιάσει για τις επόμενες 5-6 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ