ΑΕΚ: Κρίστιτσιτς στον άξονα, Μπακασέτας δίπλα στο φορ

ΑΕΚ: Κρίστιτσιτς στον άξονα, Μπακασέτας δίπλα στο φορ

Οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο, ο ρόλος του Κρίστιτσιτς και η μετατόπιση του Μπακασέτα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει; Ναι. Αυτό δείχνει να σκέφτεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του σημερινού (19:30) αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός της Ενωσης είδε σε τρία συνεχόμενα 90λεπτα το 3-5-2 να «τσουλάει», να φέρνει το 12-0 γκολ και μια εικόνα συνοχής και αποτελεσματικότητας που είχε λείψει από τους «κιτρινόμαυρους» το τελευταίο διάστημα.

Και αυτό το 3-5-2 θα παραμείνει και σήμερα στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης. Ο Μπάρκας θα είναι αυτός που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία των «κιτρινόμαυρων» έχοντας μπροστά του ως τελευταία γραμμή άμυνας τους Μάριο Οικονόμου και Μιχάλη Μπακάκη ως στόπερ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε ρόλο λίμπερο. Για μια τριάδα που προσφέρει… ηρεμία και ασφάλεια στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ροντρίγκο Γκάλο θα παραμείνει δεξί φουλ μπακ, ο Νίκλας Χουλτ αριστερό φουλ μπακ, ο Αλεφ «κόφτης» και δεδομένα θα βρίσκεται στον άξονα μπροστά του ο Πέτρος Μάνταλος. Τη θέση του παρτενέρ του αρχηγού της ΑΕΚ διεκδικούν τόσο ο Τάσος Μπακασέτας, όσο και ο Νέναντ Κρστίτσιτς. Με τον Σέρβο να έχει περισσότερες πιθανότητες μετά την πολύ καλή παρουσία του με τον Κισσαμικό και τις τρεις σερί συμμετοχές του. Αν μάλιστα επιλεγεί ο Σέρβος χαφ, τότε το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Μπακασέτα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού δίπλα στον Εζεκίελ Πόνσε. Και αυτό διότι απουσιάζει ο Μάρκο Λιβάγια με τραυματισμό.

Για την θέση δίπλα στον Πόνσε πάντως υποψήφιοι είναι και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με τον Λούκας Μπογέ, αλλά με πολύ λιγότερες πιθανότητες. Πάντως αν επιλεγεί ένας εκ των δύο, ο Μπακασέτας θα είναι δίπλα στον Μάνταλο με τον Κρίστιτσιτς στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ