Η τελευταία προπόνηση και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Η τελευταία προπόνηση και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Με μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή θα παρατάξει την ομάδα του ο Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στον ΟΦΗ με τον Λέο Ζαμπά να παίρνει τη θέση του Δημήτρη Λημνιού.

Με μια προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή και αέρας) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τον Στέλιο Κίτσιου που συνεχίσεις τις θεραπείες δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα καθώς ο Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής. Μάλιστα ο Μαροκινός άσος με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε πως είναι έτοιμος και δυνατός.

Τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί για την κατάκτηση του τρίποντου καλείται να αποδείξει ο ΠΑΟΚ στον κυριακάτικο αγώνα της Τούμπας κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ. Τα πλάνα για το ματς με τους κρητικούς δεν θα αλλάξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με βάση τα όσα είδαμε στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, παρότι θα έχει στην διάθεση του τους Κάνιας και Πέλκα, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Λουτσέσκου είναι από τους προπονητές που πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική 11αδα όταν αυτή φέρνει νίκες. Ωστόσο φαίνεται πως μια θα κάνει και θα είναι στη δεξιά πλευρά με τον Λέο Ζαμπά να επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και με όσα έδειξε στις προπονήσεις αναμένεται να δούμε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Οι Μαουρίσιο και Σάκχοφ θα είναι το δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι Ζαμπά και Ελ Καντουρί οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Μπίσεσβαρ θα κινείται πίσω από τον Ακπόμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ