«Σκέφτεται την περίπτωση του Εϊσέρικ ο ΠΑΟΚ» (vid)

«Σκέφτεται την περίπτωση του Εϊσέρικ ο ΠΑΟΚ» (vid)

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος , Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο με αφορμή την πιθανή φυγή του Βαλεντίν Εϊσερίκ από την Φιορεντίνα, ενέπλεξε το όνομα του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ.

Στον προθάλαμο της εξόδου από την Φιορεντίνα είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Βαλεντίν Εϊσερίκ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Sky Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, «Ο Βαλεντίν Εϊσερίκ μπορεί να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και για τον πρώην μέσο της Νις, η Μπορντό, η Ναντ και ο ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά για τον μέσο που μεγάλωσε στις ακαδημίες της Μονακό».

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει από την Φιορεντίνα και ψάχνει να βρει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του. Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία του είναι στα 4 εκατ. €

Ο Εϊσερίκ μπορεί να παίξει με ευκολία σε όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, όμως έχει μια προτίμηση στην αριστερή πλευρά της επίθεση. Ο Γάλλος με ύψος 1,81, γεννημένος σε ένα προάστιο της βόρειας Μασσαλίας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2007 από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, ενώ το 2010 υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Γαλλίας με τελευταία να είναι αυτή της Νις πριν πάρει μεταγραφή στην Ιταλία και την Φιορεντίνα.

Με τους «βιόλα» έχει καταγράψει συνολικά 31 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Εϊσερίκ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ