Με Τόνσο, Ρος και Λάρσον στη Λιβαδειά ο Άρης

Με Τόνσο, Ρος και Λάρσον στη Λιβαδειά ο Άρης

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθησαν για πρώτη φορά στην αποστολή ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ολοκληρώθηκε με τη πρωινή προπόνηση. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθησαν για πρώτη φορά ο Μάρτιν Τόνσο, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Ρος και Λάρσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (27/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Tonso, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ