Βελέντζας: «Το τεράστιο λάθος του Ζαχαριάδη δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε το ματς»

Βελέντζας: «Το τεράστιο λάθος του Ζαχαριάδη δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε το ματς»

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη λανθασμένη αποβολή του Βάσο Βάσιτς και επισήμανε ότι «όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να προσπαθούμε».

Στο τεράστιο λάθος που έκανε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με 1-0, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ρέφερι από την Μακεδονία στο 75’ έδειξε κόκκινη κάρτα στον Βάσο Βάσιτς για χέρι, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκει πεντακάθαρα την μπάλα με το κεφάλι. «Το τεράστιο λάθος του διαιτητή μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων και επισήμανε ότι «όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να προσπαθούμε».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν ηρωική προσπάθεια σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Μας έκαναν μια ευκαιρία τα Γιάννινα και έβαλαν ένα γκολ. Είχαμε κι εμείς μια ευκαιρία και την κατοχή της μπάλας, όμως το τεράστιο λάθος του διαιτητή μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το ματς. Θα πρέπει να παίξουμε για τους εαυτούς μας και την ομάδα. Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να προσπαθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ