ΠΑΟΚ: Έρχονται εξελίξεις με Πέλκα

ΠΑΟΚ: Έρχονται εξελίξεις με Πέλκα

Στον ΠΑΟΚ, δεν ξέχασαν το θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα. Πολύ σύντομα θα υπάρξει μια νέα επαφή την οποία αναμένεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης προσφέροντας στον 25χρονο μεσοεπιθετικό μια σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές, αλλά και μια μεγάλη ρήτρα.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Πέλκας είχε συμφωνήσει και είχε υπογράψει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2021. Δύο χρόνια μετά οι Ασπρόμαυροι επανέρχονται και ετοιμάζονται να καταθέσουν μια νέα πρόταση στο διεθνή μεσοεπιθετικό με αυξημένες τις ετήσιες αποδοχές του, αλλά και μια επέκταση στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τα «θέλω» του παίκτη. Αν δηλαδή ο Πέλκας ζητήσει ένα συμβόλαιο που θα φτάνει ή θα ξεπερνά το 1 εκατ. € τότε τα πράγματα θα ζορίσουν λίγο στην Τούμπα.

Όμως και πάλι θα υπάρξει λύση και αυτή ακούει στο όνομα, Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς θα καλέσει τον ποδοσφαιριστή για συζητήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού κλείσουν πρώτα τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα, όπως ακριβώς έκανε με τον Ελ Καντουρί και θα κάνει με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Το μεγάλο όπλο για το Δικέφαλο είναι η πειθώ που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ καθώς όλοι μέσα στην ομάδα, εκτός από πρόεδρο, τον βλέπουν και ως πατέρα τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μετά την τιμωρία του περιμένει έξω από την Τούμπα για να αγκαλιάσει όλους τους ποδοσφαιριστές πριν από κάθε μάχη.

Να θυμίσουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε απαντήσει αρνητικά το περσινό καλοκαίρι στην πρόταση που ήρθε από την Φενέρμπαχτσε 6,5 εκατ. ευρώ για τον Πέλκα, ενώ στον ποδοσφαιριστή είχαν προσφέρει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο Πέλκας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μην το αφήσουν να σέρνεται μέχρι το καλοκαίρι. Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει μια νέα πρόταση από το εξωτερικό που θα καλύπτει την ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στο οικονομικό σκέλος όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Το νέο συμβόλαιο του Δημήτρη Πέλκα  θα είναι διάρκειας μέχρι το 2023-24, ενώ θα μπει ρήτρα Πρίγιοβιτς, δηλαδή από τα 7,5 εκατ. που είναι τώρα θα πάει στα 10 εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ανταμείψει οικονομικά τον 25χρονο μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ