Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μανθάτης: «Στη σκέψη μας είναι ακόμα και η πεντάδα»

Ο μέσος του Πανιώνιου υποστήριξε ότι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, στο μυαλό των κυανέρυθρων είναι ακόμη και η πεντάδα.

Μανθάτης: «Στη σκέψη μας είναι ακόμα και η πεντάδα» | to10.gr

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη 2-0 από τη Νέα Σμύρνη, αφήνοντας τον Πανιώνιο με μόλις 2 βαθμούς τους τελευταίους 6 αγώνες. Ο Γιώργος Μανθάτης μετά την ήττα στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι στο μυαλό των κυανέρυθρων είναι ακόμη και η πρώτη πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο αναλυτικά ο μέσος του Πανιώνιου δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχει ο Πανιώνιος: «Μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια ο προπονητής μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, όμως θα πρέπει να παίρνουμε και βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να σκοράρεις και να παίρνεις τους βαθμούς».

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κούραση, όλες οι ομάδες παίζουν το ίδιο. Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης».

Για την απόδοσή του: «Διοικητικά δεν ξέρω τι γίνεται και δεν είναι και δουλειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά, έλειπα δύο μήνες, είναι πολύς καιρός, χρειάζομαι χρόνο, θέλω να βελτιωθώ και βοηθήσω αυτή την ομάδα».

Για τους στόχους του Πανιώνιου: «Ο Πανιώνιος θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, η σκέψη μας είναι ακόμα και η πεντάδα, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το ότι ο Πανιώνιος βοηθά τα νέα παιδιά: «Είναι μια ομάδα που στηρίζει τους μικρούς, ωραίος κόσμος καλή έδρα μπορεί να κάνει ένας νέος ποδοσφαιριστής το βήμα μπροστά στην καριέρα του».