Αλεφ: «Μας βοηθάει πολύ το νέο σύστημα»

Αλεφ: «Μας βοηθάει πολύ το νέο σύστημα»

Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι πήραν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και επισήμανε ότι το νέο σύστημα που εφαρμόζει ο Ουζουνίδης έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Η ΑΕΚ με γκολ των Μάνταλου και Πόνσε επικράτησε με 2-0 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλεφ τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι από το παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους κρατάνε τη νίκη και επισήμανε ότι το νέο σύστημα που εφαρμόζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δύσκολο παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος βελτιώθηκε αλλά το σημαντικό είναι πως εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έκλεισε τους χώρους: «Ήταν δύσκολη η κυκλοφορία της μπάλας, αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό είναι που κρατάμε και αυτό είναι το σημαντικό για την ομάδα».

Για το νέο σύστημα της ΑΕΚ και πώς βοηθάει την ομάδα: «Είναι ένα σύστημα που μας βοηθάει να κυκλοφορούμε την μπάλα και μας έχει βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες και η νίκη θα βοηθήσει στην ψυχολογία οπότε είμαστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ