Ινσούα: «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Ινσούα: «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Σε συνέντευξή του ο Εμανουέλ Ινσούα έδωσε σύνθημα ανάκαμψης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λάρισα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της «μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα».

Ο Αργεντινός ακραίος μπακ του Παναθηναϊκού, μίλησε στην «Real News», σχετικά με το ως είναι το κλίμα στους πράσινους μετά τις απανωτές ήττες και τον αποκλεισμό σοκ από τη Λαμία για το Κύπελλο, αναφέροντας πως το τριφύλλι πρέπει να αντιδράσει σαν μεγάλη ομάδα που είναι, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου, αρχής γενομένης από τον σημερινό (27/1) αγώνα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δυναμικός μπακ του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Προχωράμε όλοι μαζί, είμαστε οικογένεια, που σημαίνει ενωμένοι στις νίκες και ακόμη πιο ενωμένοι και δεμένοι όταν μας βρίσκουν δυσκολίες.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και οι φιλοδοξίες μας δεν τελείωσαν, θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος για να τερματίσουμε ψηλά και εκεί που θέλουμε και μπορούμε. Μπροστά μας είναι η Λάρισα, αφοσιωνόμαστε στον αγώνα αυτό και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και τη στήριξή του και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου στο φινάλε της περιόδου να τον ικανοποιήσουμε με την επίδοσή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ