Συναντήσεις Πάμπλο Γκαρσία με Λουτσέσκου και Μπράνκο

Συναντήσεις Πάμπλο Γκαρσία με Λουτσέσκου και Μπράνκο

Συζήτησαν για τους καλύτερους τρόπους αξιοποίησης των ταλαντούχων νεαρών παικτών που βγάζει ο ΠΑΟΚ από τις Ακαδημίες του.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει κάθε χρόνο αρκετά χρήματα στις Ακαδημίες του (οι οποίοι πλέον θεωρούνται οι καλύτερες στην Ελλάδα) και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος και οι τρεις ομάδες των Υποδομών του, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League (Κ19, Κ17 και Κ15) βρίσκονται στις κορυφές των βαθμολογιών τους!

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν ορισμένες συναντήσεις του Πάμπλο Γκαρσία (ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια προπονητής της ομάδας Κ19 με την οποία πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα και φέτος πάει ξανά για τον τίτλο!) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Μάριο Μπράνκο.

Ο λόγος ήταν για να μιλήσουν για τα ταλαντούχα παιδιά που διαθέτει ο Ουρουγουανός στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο Λύρατζης και ο Γαϊτανίδης υπέγραψαν νέα επαγγελματικά συμβόλαια. Μετά τις επαφές του Γκαρσία με Λουτσέσκου και Μπράνκο αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά που θα υπογράψουν, ενώ στις συζητήσεις τέθηκε επί τάπητος το θέμα της καλύτερης αξιοποίησης των ταλαντούχων παικτών που υπάρχουν από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ