Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με ΟΦΗ

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με ΟΦΗ

Αναμένεται να παρατάξει τον Δικέφαλο με τη συνταγή των τελευταίων νικών, αλλά έχει πάρει στην αποστολή και τους Μίσιτς, Σφιντέρσκι και Γιαννούλη.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:15 στην Τούμπα τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και θέλει άλλη μια νίκη για να διατηρήσει τα κεκτημένα της έως τώρα πορείας του, δηλαδή την πρώτη θέση της βαθμολογίας και τη διαφορά των (τουλάχιστον) 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τον Δικέφαλο με τη συνταγή των τελευταίων νικών, αλλά έχει πάρει στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Μίσιτς και Σφιντέρσκι και τον Γιαννούλη που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Βιεϊρίνια (αριστερά), Μάτος (δεξιά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, τους Μαουρίσιο και Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, τον Μπίσεσβαρ πιο μπροστά τους, τον Λέο Ζαμπά δεξιά στην επίθεση, τον Ελ Καντουρί αριστερά και στην κορυφή τον Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ