Αποκλειστικό: Ο Απόλλωνας δάνεισε τον… δανεικό Ζοάο Πέδρο στην Τοντέλα

Αποκλειστικό: Ο Απόλλωνας δάνεισε τον… δανεικό Ζοάο Πέδρο στην Τοντέλα

Ο Ζοάο Πέδρο δεν στέριωσε στον Απόλλωνα Σμύρνης και αποχώρησε με προορισμό την Πορτογαλία και την Τοντέλα, ως δανεικός από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα επιστρέψει στους Γκάλαξι του MLS όπου ανήκει.

Ο Ζοάο Πέδρο ήρθε το καλοκαίρι στον Απόλλωνα Σμύρνης ως το μεγάλο όνομα που θα βοηθούσε την ομάδα της Ριζούπολης να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος που ανήκει στους Γκάλαξι αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού ωστόσο τελικά δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην χώρα μας αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «10» επιστρέφει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τοντέλα ως δανεικός αλλά το παράδοξο είναι πως ο δανεισμός του δεν γίνεται από τους Γκάλαξι στους οποίους και ανήκει ο παίκτης αλλά από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με λίγα λόγια ο Απόλλωνας δανείζει τον δανεικό του ο οποίος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στους Γκάλαξι καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα των ΗΠΑ λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Ο Ζοάο Πέδρο με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αγωνίστηκε 6 φορές στην Superleague αλλά και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος όπου πέτυχε κι ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ