Πρώτος σε συμμετοχές για τον Λεβαδειακό ο Ζησόπουλος!

Πρώτος σε συμμετοχές για τον Λεβαδειακό ο Ζησόπουλος!

Ο Γιώργος Ζησόπουλος στο παιχνίδι κόντρα στον Αρη έφτασε τις 174 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού πιάνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας τον Γιάννη Μαρτιναίο.

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Ζησόπουλο με τον 35χρονο αμυντικό να γίνεται ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα του Λεβαδειακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση από την Superleague:

«Από σήμερα ο παίκτης «σημαία» στην ιστορία του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Μαρτιναίος, έχει συγκάτοικο κατά κάποιο τρόπο. Ο 60χρονος σήμερα Μαρτιναίος είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας. Σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League ο Γιάννης Μαρτιναίος έπαιξε από το 1987 ως το 1995 σε 174 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Το 174ο και τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 4 Ιουνίου 1995, για να παίξει τελικά ως τα 39 χρόνια του στη Β’ Εθνική μέχρι το 1998.

Μετά από 24 χρόνια ένας άλλος ποδοσφαιριστής, όχι Βοιωτός, ο Γιώργος Ζησόπουλος, φτάνει και αυτός τον ίδιο αριθμό αγώνων, 174! Ο 35χρονος Κατερινιώτης έκανε τρεις διαφορετικές θητείες τον Λεβαδειακό, ξεκινώντας από το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ το 2005.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ