Άρης: Οι παίκτες πήγαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς και τα… άκουσαν!

Άρης: Οι παίκτες πήγαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς και τα… άκουσαν!

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη προς τους παίκτες και τη διοίκηση μετά τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα από τον αδύναμο Λεβαδειακό.

Για μία ακόμη φορά ο κόσμος του Άρη έκανε το καθήκον του, όχι όμως και η αγαπημένη του ομάδα. Παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που επέβαλε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, πάνω από 200 φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων βρέθηκαν στη Λιβαδειά για να τον ενισχύσουν.

Αφού ταλαιπωρήθηκαν και ρίσκαραν αρκετά καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο να μην τους επιτραπεί η είσοδος (για να πάρουν εισιτήρια τους ζητούσαν ταυτότητα ώστε να διαπιστωθεί αν είναι κάτοικοι της περιοχής) τελικά μπήκαν άπαντες στο γήπεδο έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Από εκεί και πέρα κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας τραγουδώντας και φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα για τον Αρη, παρότι η εικόνα της ομάδας τους δεν ήταν διόλου καλή.

Μετά το 80’-85’όμως και βλέποντας τους παίκτες του να μην καταφέρνουν να πάρουν ούτε καν την ισοπαλία, άρχισαν τις αποδοκιμασίες. Συνθήματα κατά της ΠΑΕ, του Παντελίδη αλλά και κατά των παικτών ακούστηκαν από τον κόσμο των Θεσσαλονικέων.

Μάλιστα όταν στο τέλος του ματς οι ποδοσφαιριστής στράφηκαν προς τους οπαδούς για να τους χειροκροτήσουν η αντίδραση των… τελευταίων ήταν να τους τα ψάλλουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ