Παντελίδης: «Περισσότερο χάσαμε εμείς παρά κέρδισε ο αντίπαλος»

Παντελίδης: «Περισσότερο χάσαμε εμείς παρά κέρδισε ο αντίπαλος»

Στις αδυναμίες του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός.

Η πολύ αργή ανάπτυξη του Άρη αλλά και η αδυναμία δημιουργίας φάσεων ήταν για τον Σάββα Παντελίδη τα σημεία στα οποία η ομάδα του υστέρησε και τελικά έχασε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε πως δουλεύει για να διορθώσει τα λάθη και πιστεύει ότι η αρνητική εικόνα θα αλλάξει.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Αν προσπαθείς να αναλύσεις το ματς, περισσότερο εμείς χάσαμε παρά κέρδισε ο αντίπαλος. Η ομάδα κρατάει μπάλα αλλά δεν είναι απειλητική, το αντίθετο ο αντίπαλος. Δεν είχαμε καμία αναφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν είχαμε τελικές να σκοτώσουμε τον αντίπαλο. Παίξαμε καλά με την μπάλα στα πόδια, αλλά χωρίς ουσία. Από λάθος που έχουμε επισημάνει ότι πρέπει να σταματήσει δεχτήκαμε τέρμα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Να παίζουμε πιο γρήγορα, έχουμε πολύ αργή ανάπτυξη. Για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή κάνουμε 15 δευτερόλεπτα, προλαβαίνει να οργανωθεί ο αντίπαλος και είναι πολύ δύσκολα να διασπάσεις την άμυνα. Είναι μεγάλο πρόβλημα, σήμερα φάνηκε, προσπαθούμε να το λύσουμε».

Για την αντικατάσταση του Κόρχουτ: «Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος θα μας περιμένει κοντά στην περιοχή, έπρεπε να βάλουμε πιο επιθετικό και γρήγορο παίκτη».

Για τη χρησιμοποίηση του Βαλεριάνου: «Ο Κόρχουτ έχει 10 μέρες στην ομάδα, ο Βαλεριάνος έχει περισσότερες δυνάμεις σε αυτή τη φάση».

Για το αν θα αλλάξει το κλίμα: «Δουλεύω με σκοπό να το κάνω. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Με κόστος αλλά θα γίνει. Αν δεν μπορεί κάποιος, θα βάλουμε άλλον. Η ομάδα στο προηγούμενο ματς το έδειξε. Τα αρνητικά δεν ήταν πολλά, το μεγάλο πρόβλημα ήταν αργή ανάπτυξη και ότι δεν υπήρχε σημείο αναφοράς στην επίθεση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ