Καραγεωργίου: «Να καταλάβουν οι ίδιοι τις δυνατότητές τους»

Καραγεωργίου: «Να καταλάβουν οι ίδιοι τις δυνατότητές τους»

Οσα είπε ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού, αλλά και ο σκόρερ του ματς για την πολύτιμη νίκη επί του Άρη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου πραγματοποίησε ένα πολύ καλό ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού, καθώς είδε την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 του Άρη.

Μετά το ματς ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε κυρίως στην απόδοση του πρώτου μέρους, παροτρύνοντας τους ποδοσφαιριστές του να αντιληφθούν τις δυνατότητες που έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγεωργίου: «Πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι στο οποίο έπρεπε να δώσω βάρος, είχα πει ότι πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας στο πώς πρέπει να παίξει η ομάδα. Η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων, τα παιδιά γύρισαν πίσω με συνέπεια να δοθεί χώρος στον αντίπαλος. Είμαι ικανοποιημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν τις δυνατότητές τους και ότι πρέπει να βάλουν δύσκολα στις ομάδες που είναι από πάνω μας».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μαρκόφσκι που ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης είπε: «Ο κόουτς είναι λίγες μέρες μαζί μας, προσπάθησε να μας δώσει την ψυχολογία που μας έλειπε. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν είχαμε χημεία, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τον τρόπο και την σκέψη του όσον αφορά το πώς ήθελε να παίξουμε. Ήρθε ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα και τους περισσότερους από εμάς, μας είπε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το δικό του γκολ είπε: «Έχω συνηθίσει να βάζω γκολ στις νίκες, πήραμε την νίκη και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε», ενώ για τη μάχη της σωτηρίας πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για εμάς, κάθε αγώνας είναι… τελικός. Τον πρώτο τον πήραμε, μένουν άλλοι 13. Είτε παίζουμε με την ΑΕΚ είτε με τον Ολυμπιακό είτε με άλλη ομάδα εμείς πάμε για την νίκη».

Για τις μεταγραφές της ομάδας του είπε: «Ο Κονέ ξέρει την ομάδα, την κατηγορία, μπήκε κατευθείαν και πρόσφερε. Όλοι ήταν καλοί και θέλουν το κάτι παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ