Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα του ΟΦΗ με 4-0 – Διαβάστε στο 10.gr ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη επί της κρητικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΟΦΗ και επικράτησε άνετα με 4-0. Ο Δικέφαλος έφτασε τις 16 νίκες σε 17 ματς (έχει και μια ισοπαλία) συνεχίζοντας το φοβερό σερί του τη φετινή σεζόν με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάτος (24’), Άκπομ (35’ και 80’) και Ζαμπά (65’).

Πασχαλάκης: Ήταν σχεδόν θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Όποτε χρειάστηκε ήταν στη σωστή θέση και κράτησε για άλλο ένα ματς το μηδέν στην εστία του.

Βαρέλα: Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στους επιθετικούς του ΟΦΗ και κέρδισε όλες τις μάχες στο αέρα από τον Βουό.

Κρέσπο: Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον Ισπανό που συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν.

Μάτος: Συνεχίζει να δείχνει ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, καθώς μοιάζει να φρεσκαρίστηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Και γκολ πέτυχε, και κούρσες έκανε και ήταν συνολικά πολύ καλός.

Βιεϊρίνια: Ώριμο και καλό παιχνίδι από τον αρχηγό, ο οποίος μέσα στο 2019 δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ.

Μαουρίσιο: Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έπιασε και τοπ απόδοση. Έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και είχε 2-3 λάθη στο κέντρο, τα οποία πάντως δεν κόστισαν στον ΠΑΟΚ.

Σάκχοφ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ουκρανό, ο οποίος έχοντας καλό ρυθμό από τα συνεχόμενα ματς, είναι μόνιμα μεταξύ των διακριθέντων.

Μπίσεσβαρ: Έκανε πολύ καλό ματς, παρότι έφαγε πολλές κλωτσιές από τους αντιπάλους. Είχε ασίστ σε εκτέλεση κόρνερ στο γκολ του Μάτος και μοίρασε καλά το παιχνίδι της ομάδας.

Ελ Καντουρί: Είχε θετική παρουσία και έδειξε ότι μένοντας (αντί να πάει στην Πάρμα) μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα.

Ζαμπά: Έκανε φοβερό παιχνίδι δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΟΦΗ. Έβγαλε δύο ασίστ στον Άκπομ και έβαλε και ένα γκολ. Είχε γεμάτη εμφάνιση.

Άκπομ: Έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Πέτυχε δύο γκολ πέτυχε, έδωσε μια ασίστ, ήταν  μέσα στις φάσεις, είχε ευκαιρίες και πολύ τρέξιμο έριξε. Τα πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Πέλκας: Μπήκε στο 67’ στη θέση του Μπίσεσβαρ. Είχε διάθεση αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Κάνιας: Μπήκε στο 72’ στη θέση του Μαουρίσιο. Ήταν η πρώτη του εμφάνιση μέσα στο 2019 μετά τον τραυματισμό που είχε. Του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο 81’ στη θέση του Ελ Καντουρί. Έπαιξε λίγο για να κριθεί στο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ