Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από τον Ακπόμ, τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλουμε»

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από τον Ακπόμ, τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλουμε»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ, την εξαιρετική εμφάνιση του Ακπόμ και επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 4-0 τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση του Δικεφάλου ικανοποίησε απόλυτα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Τσούμπα Ακπόμ, επισημαίνοντας ότι νιώθει ικανοποίηση από τον τρόπο παιχνιδιού του Βρετανού στράικερ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην κρητική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και τα άλλα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Μια σειρά πολύ καλών αγώνων. Διαφορετικός αντίπαλος, διαφορετικές ανάγκες σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά και για αυτό βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, μετά από 17 αγωνιστικές».

Για τον Ακπόμ: «Η ικανοποίηση για μένα, είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Άκπομ. Η ικανοποίηση μου είναι το γκολ, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα σκοράρει. Και το γκολ του Μάτος, του Ζαμπά, μου έφεραν ικανοποίηση. Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα, από τον Σάκχοφ. Αυτό το παιχνίδι όμως τελειώνει και κοιτάμε τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ