Γιαννούλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας»

Γιαννούλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας»

Ο μπακ του ΟΦΗ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε στην Τούμπα, με την κρητική ομάδα να γνωρίζει την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κώστας Γιαννούλης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ήταν εμφανείς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. «Ευελπιστώ με την βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένα αποτέλεσμα που δεν μας αρέσει σίγουρα φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάλα, κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι από το οποίο έχουμε μόνο κέρδος.

Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι μέσα στην έδρας μας. Ευελπιστώ με την βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μας στοίχησαν κάποια λάθη, πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να σκοράρουμε πρώτοι».

Για τη βαθμολογική θέση του ΟΦΗ: «Έχουμε μισό γύρο μπροστά μας, είναι καλό να υπάρχει πίεση αλλά όχι άγχος».

Για την αλλαγή προπονητή: «Ο Νικος Παπαδόπουλος είχε προσφέρει και τον ευχαριστούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ