Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι καλύτερος στον δεύτερο γύρο»

Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι καλύτερος στον δεύτερο γύρο»

Ο Λέο Μάτος, μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Πέδρο Ενρίκε στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αρχικά μίλησε για το διαφορετικό πρόσωπο που βγάζει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο γύρο λέγοντας τα εξής: «Μετά την Μπενφίκα δεν είχαμε τις ίδιες δυνάμεις, πάντα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για το γκολ του με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ και εάν ο ίδιος είχε ανάγκη να σκοράρει: «Νομίζω ότι ήταν το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τον αγώνα, κόντρα στον ΟΦΗ είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια, μετά το πρώτο γκολ που πετύχαμε, πιστεύω ότι το παιχνίδι άνοιξε.

Πήγα στον Κριστιάν Μπάτσι να πανηγυρίσω το γκολ καθώς μου είπε πριν το παιχνίδι ότι αισθάνεται πως θα σκοράρω. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις και μας μάλωνε που δεν σκοράραμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για την επιστροφή του Ενρίκε και το γεγονός ότι γίνονται τέσσερις οι Βραζιλιάνοι στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολύ καλός μου φίλος. Συζητούσαμε και μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ