Απογοητευτικό: Μόλις 2.974 εισιτήρια με ΑΕΛ και αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

Απογοητευτικό: Μόλις 2.974 εισιτήρια με ΑΕΛ και αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έμοιαζε το βράδυ της Κυριακής πιο άδειο από ποτέ. Και ήταν, αφού ο Παναθηναϊκός έκοψε τα λιγότερα εισιτήρια από κάθε άλλο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

«Το πρώτο στοίχημα το κερδίσαμε. Ήταν να τσιγκλήσουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε να θέλει να έρθει και πάλι στο γήπεδο». Με αυτή τη φράση υποδεχόταν ο Γιώργος Δώνης τις ερωτήσεις στο ξεκίνημα της σεζόν του Παναθηναϊκού, κάθε φορά που τον ρωτούσαν για τους στόχους που έχει η ομάδα. Και πράγματι, εκείνον τον στόχο ο Παναθηναϊκός έδειχνε να τον έχει κερδίσει.

Τα 5.974 εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία για τη 2η αγωνιστική υπερ διπλασιάστηκαν την 4η στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στον Λεβαδειακό έκοψε 12.881 εισιτήρια, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Περίπου ίδιο αριθμό είχε και την 7η αγωνιστική με τον Πανιώνιο (12.636) για να φτάσουμε στο φετινό… πικ κόντρα στην ΑΕΚ την 9η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να κόβει στο ντέρμπι 24.731 εισιτήρια και το ΟΑΚΑ να θυμίζει κάτι από… παλιά.

Τελευταίο δείγμα πριν από τις γιορτές το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο οι πράσινοι έκοψαν 6.064 εισιτήρια και το κοινό ήταν θερμό. Έκτοτε, ασορτί με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, πηγαίνει και η εικόνα στις εξέδρες. Άσχημη, παγωμένη, απόμακρη. Με αποτέλεσμα από τα 24.731 εισιτήρια της 3ης Νοεμβρίου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, να φτάσουμε στο αρνητικό ρεκόρ της 27ης Ιανουαρίου στο ματς με τη Λάρισα, όπου αγόρασαν εισιτήριο μόλις 2.974 άνθρωποι.

Αριθμός απογοητευτικός και φυσικά ο μικρότερος από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα. Ακόμα και από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που στην Αττική επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία και κόπηκαν μόλις 3.810. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που ο αριθμός έπεσε κάτω από τα 4.000. Τώρα έπεσε κάτω από τα 3.000, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως το ΟΑΚΑ μπορεί να προσελκύσει κόσμο μόνο όταν η ομάδα βοηθάει με τα αποτελέσματά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ