Παναθηναϊκός: Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μαυρομμάτης

Παναθηναϊκός: Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μαυρομμάτης

Ο νεαρός στόπερ συμπλήρωσε κάρτες με την ΑΕΛ. Πλήρης στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός.

Το μόνο ευχάριστο στο ματς με την ΑΕΛ είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τον Παναθηναϊκό. Έτσι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Πούγγουρα να έχει ξεπεράσει κι αυτός τον τραυματισμό του και να δηλώνει ετοιμοπόλεμος. Στο Αγρίνιο επίσης επιστρέφει ο Κολοβέτσιος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ από την αρχή αναμένεται να αγωνιστούν και οι Κάτσε, Χατζηγοβάνης, Γιόχανσον.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία κι αποφόρτιση και οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ακολούθησε μόνο ο Κότσαρης.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, παράλληλα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Μαυρομμάτης και ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού», αποφάσισε να εκτίσει ο νεαρός παίκτης τη μία αγωνιστική της ποινής του, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ