Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον Χατσερίντι

Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον Χατσερίντι

Οι τρελές απαιτήσεις των ανθρώπων της Ροστόφ έχει ως αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ να βάλουν μια τελεία στο θέμα της απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον. Σε ένα θαύμα ελπίζουν στο Δικέφαλο μπας κι έρθει κάποια πρόταση για Χατσερίντι

Ο Μάριο Μπράνκο, όπως διαβάζατε στο «10» δεν το είπε τυχαία στους Κροάτες πως οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν. Ο Δικέφαλος κυνηγούσε μια ακόμα μεταγραφή αυτή του Σβέριρ Ίνγκασον, όμως αυτή δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Ο λόγος είναι πως οι απαιτήσεις των Ρώσων κρίθηκαν υπερβολικές, παρότι στην αρχή ήταν σε λογικά πλαίσια. Ο Δικέφαλος τα είχε βρει σε όλα με τον Ισλανδό αμυντικό που ήθελε να φύγει από το Ροστόφ, όμως ξαφνικά οι επιτελείς της ομάδας άρχισαν να αξιώνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ και το θέμα έκλεισε οριστικά.

Οι Ασπρόμαυροι θα πορευτούν ως έχουν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, εκτός κι αν αλλάξει κάτι μέχρι τις 31 του μηνός. Δεν αναφερόμαστε στο να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά στο να φύγει και μιλάμε για τον Γεβγέν Χατσερίντι. Ο Ουκρανός στόπερ δεν έχει φέρει ακόμη κάποια αξιόλογη πρόταση από άλλη ομάδα, ενώ όσες προτάσεις κι αν του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ από ομάδες του εξωτερικού δεν τις αποδέχθηκε. Ο 32χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και στην συνέχεια θα αποφασισθεί τι θα γίνει με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό.

Αν, λέμε αν, εμφανιστεί ενδιαφερόμενη ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να πορευτούν ως εναλλακτικές των Βαρέλα και Κρέσπο τους Μαλεζά και Τόσκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ