Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κατσιμήτρος

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κατσιμήτρος

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Κατσιμήτρου που αγωνίζεται στον Εργοτέλη και αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ πρόκειται να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού στη θέση του τερματοφύλακα και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ήδη την περίπτωση του Δημήτρη Κατσιμήτρου.

Η Ένωση αυτή τη στιγμή έχει στη θέση «1» μόνο τους Μπάρκα και Τσιντώτα και είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει ακόμα έναν γκολκίπερ, με τον 21χρονο τερματοφύλακα που ανήκει στον Εργοτέλη να είναι η πρώτη της επιλογή.

Ο Κατσιμήτρος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών, με αποκορύφωμα την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι κίτρινοι πήραν μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά.

Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κάνει κίνηση για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, όπου και έμεινε μέχρι το 2016.

Τότε έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Εργοτέλη, που αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ