Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα»

Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός επισήμανε ότι ο Δικέφαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (4-0) την περασμένη Κυριακή (27/1) και τόνισε ότι ο Δικέφαλος αξίζει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα.

Αρχικά για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο είπε: «Το σημαντικό είναι να έχεις αφήσει το στίγμα σου. Στο ποδόσφαιρο σε θυμούνται με ωραίες αναμνήσεις, αλλά τα χρόνια περνάνε και μένουν μόνο αυτές. Ασχολούμαι χρόνια και με τα διοικητικά του ΟΦΗ, αλλά το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο παρών-απών, από επιλογή μου. Θα έρθει και η στιγμή ξανά, που θα επιστρέψω».

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 και την αποχώρηση Πρίγιοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πως άρχισε να ανεβάζει στροφές. Είδα έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό. Μετά τα Χριστούγεννα, η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς έχει επιδράσει θετικά πιστεύω την ομάδα. Τον Πρίγιοβιτς θα τον ήθελε κάθε ομάδα, έχει το γκολ, είναι καλός με τους συμπαίκτες του, όμως το τελευταίο διάστημα ο μισός ΠΑΟΚ ήταν αυτός. Τώρα είδαμε και άλλους παίκτες διαφορετικά. Είδαμε γκολ από τον Άκπομ, γκολ από τον Ζαμπά. Το πρωτάθλημα όμως δεν έχει κριθεί ακόμη, ο Ολυμπιακός παίζει καλά».

Για τον Τσούμπα Άκπομ: «Φαινόταν πως ο Άκπομ μπορεί να προσφέρει. Όποτε έμπαινε στον αγώνα έδινε αυτό που μπορούσε. Τώρα δείχνει πολλά περισσότερα από ότι περιμένουν όλοι. Έχει κάποια στοιχεία που είναι πολύ καλά. Συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Είναι ο παίκτης που θα κρατήσει τη μπάλα, είναι δυνατός στην περιοχή. Έχει γενικά καλά στοιχεία για το ομαδικό ποδόσφαιρο. Αν δεν του βγει το γκολ, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του με άλλους τρόπους. Είναι δυνατός, είναι γρήγορος. Μιλάμε για τον Πρίγιοβιτς που έχει μεγάλη κλάση, όμως τώρα καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και τον έδωσε για τόσα χρήματα. Λειτουργεί θετικά για τον ΠΑΟΚ αυτό. Φαίνονται κι άλλοι παίκτες που έχουν αξία».

Για την μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει ένα πρωτάθλημα. Όπως ήρθε πέρυσι το κύπελλο και γιατί έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ έπρεπε να πάρει και το πρωτάθλημα, έτσι πρέπει να έρθει και φέτος ο τίτλος στη Super League. Είχε κοιλιά ενάμιση-δυο μήνες, όμως επειδή πλησιάζουμε στο τέλος, είναι πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ πάλι. Του αξίζει να βγει πρωταθλητής, του αξίζει να ανέβει ψυχολογικά και να αντιμετωπίζει κάθε χρονιά με την ίδια λογική τα τρόπαια. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεχωρίζουν φέτος ποδοσφαιρικά και αυτές οι δυο ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο δίκαια».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έδειξε πως είναι αδύναμος για τέτοιου είδους ματς. Μετά τη φυγή του Νίκου Παπαδόπουλου είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη όμως, και για τα άλλα παιδιά που τον πλαισιώνουν. Είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και γνωρίζω τι μπορούν να προσφέρουν. Είναι ευχάριστο όλο αυτό. Του χρόνου θα είναι όλα διαφορετικά για τον ΟΦΗ αν μείνει στην κατηγορία φέτος. Ομάδες τέτοιου επιπέδου, πρέπει να είναι πάντα στη Σούπερ Λιγκ. Έχει κόσμο, έχει έδρα, δεν μπορώ να βλέπω ομάδες χωρίς κόσμο, να είναι δορυφόροι. Είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό, αν δεν πάει καλά κάτι, στραβώνουν και τα υπόλοιπα. Πιστεύω όμως πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες και θα υπάρχουν τέτοιες ομάδες που θα κάνουν το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ