Μπιελάνοβιτς: «Τα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ για Μπάρι δεν μας καλύπτουν»

Μπιελάνοβιτς: «Τα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ για Μπάρι δεν μας καλύπτουν»

Ο τεχνικός διευθυντής της Χάιντουκ, Σάσα Μπιελάνοβιτς απάντησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χάμζα Μπάρι, για τις συζητήσεις με τον Μάριο Μπράνκο, αλλά και τα λεφτά που έδινε ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Χάιντουκ, Σάσα Μπιελάνοβιτς σχολίασε τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο σχετικά με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του βορρά για τον Χάμζα Μπάρι.

Συγκεκριμένα, ο Μπιελάνοβιτς απάντησε στον προκάτοχο του στην κροατική ομάδα και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα 24sata.hr τόνισε ότι, μέσω του ατζέντη του παίκτη, έφτασε πρόταση για τον 24χρονο μέσο, που δεν κάλυπτε όμως τη Χάιντουκ, η οποία ουσιαστικά αρνήθηκε την προσφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημα πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Ούντι Σοχάτοβιτς, που είναι σε επαφή με τον Μπράνκο από την εποχή που ήρθε στη Χάιντουκ ο Χάμζα Μπάρι. Και αυτό που μου είπε ήταν πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη, πως ο Μπράνκο γνωρίζει καλά τα χρήματα που παίρνει ο παίκτης και τους όρους του συμβολαίου του και με ενημέρωσε για τα χρήματα που μας προσφέρει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Του απάντησα ότι τα χρήματα που μας δίνουν δε μας καλύπτουν και αυτό ήταν όλο. Υπήρξε ενδιαφέρον αλλά όχι επίσημη πρόταση καθώς δεν ήταν απαραίτητη. Φυσικά ο Μάριο Μπράνκο τώρα προστατεύει τον εαυτό του και παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον εξυπηρετούν. Επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μας έκανε επίσημη πρόταση γιατί ήδη γνώριζε ότι η προσφορά του δεν μας ενδιαφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ