Παπαδόπουλος: «Τον απώθησα, δεν τον χτύπησα»

Παπαδόπουλος: «Τον απώθησα, δεν τον χτύπησα»

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου ενός μήνα στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 7.000 ευρώ, για το επεισόδιο με τον γενικό διευθυντή του Παναιτωλικού

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος απολογήθηκε στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα, για την κατηγορία της επίθεσης στον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Ο Παπαδόπουλος υποστήριξε στην απολογία του πως ο παρατηρητής του αγώνα έχει προηγούμενα μαζί του και έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο. «Με τον συγκεκριμένο παρατηρητή έχουμε προηγούμενα. Το καλοκαίρι δεν πήρε τις ακαδημίες του ΟΦΗ, επειδή είχα πει όχι εγώ.

Είχαμε μία λογομαχία στη φυσούνα. Έκανε παρατηρήσεις για τη διαιτησία, του είπα να μη μιλάει για τη διαιτησία και μου έβρισε τη μάνα, το σπίτι και την Παναγία. Αρνούμαι ότι τον γρονθοκόπησα.

Έκανα μια κίνηση με το χέρι μου, στο πρόσωπο του και τον απώθησα. Δεν ξέρω αν το αίμα έγινε από την κίνηση μου. Ήταν λάθος μου αυτό που έκανα. Πήγα και ζήτησα συγγνώμη από τον Δέλλα αλλά δεν την δέχθηκε, θα του μετέφεραν λάθος το περιστατικό προφανώς. Ήταν λάθος μου αλλά δεν τον γρονθοκόπησα».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ