«Η Μαρσέιγ προτείνει δανεισμό και οψιόν αγοράς 9.000.000 € για Κούτρη»

«Η Μαρσέιγ προτείνει δανεισμό και οψιόν αγοράς 9.000.000 € για Κούτρη»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Μαρσέιγ καταθέτει πρόταση για 6μηνο δανεισμό του Κούτρη, με οψιόν αγοράς ύψους 9.000.000 € για το καλοκαίρι.

Είναι ένας από τους παίκτες της βιτρίνας του Ολυμπιακού. Ενας από τους ελάχιστους που διασώθηκαν από την κάκιστη περσινή σεζόν. Και ο παίκτης που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση φέτος, καθώς παρότι έμεινε εκτός δράσης για σχεδόν 5 μήνες, λόγω της σοβαρής επέμβασης στον ώμο, επέστρεψε με… φόρα και κέρδισε τη θέση του βασικού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις, εκτός του ότι έχει κερδίσει βασικό ρόλο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, έχει κερδίσει και νέους θαυμαστές. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν διαρκώς ότι η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς μπακ. Τι δεύτερη που θα φτάσει στον Πειραιά, μετά από εκείνη της Τζένοα, η οποία προσέφερε 5.000.000 €.

Οπως προκύπτει από τα γαλλικά δημοσιεύματα, η Μαρσέιγ σκοπεύει να προτείνει τον 6μηνο δανεισμό του Κούτρη στον Ολυμπιακό, βάζοντας οψιόν αγοράς ύψους 9.000.000 €. Πρόταση, ωστόσο, που δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από τους Ερυθρόλευκους. Αλλωστε, δεν έχουν λόγο να παραχωρήσουν έναν βασικό τους ποδοσφαιριστή με δανεισμό και μάλιστα σε μία ομάδα, με την οποία, αν και έχουν συζητήσει πολλές φορές, δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ.

Αυτό που προκύπτει ως βεβαιότητα, πλέον, είναι ότι ο Κούτρης αποτελεί έναν από τους αριστερούς μπακ με εξαιρετικό όνομα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να είναι αποφασισμένος να μην αποχωριστεί τον Κούτρη, δίχως να λάβει το ποσό που αξιώνει και το οποίο πλησιάζει στα 10.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ