Παναθηναϊκός : Τα παιχνίδια του Χουλτ και η επιστροφή του Τσάβες

Παναθηναϊκός : Τα παιχνίδια του Χουλτ και η επιστροφή του Τσάβες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα, όμως τα εξωαγωνιστικά είναι αυτά που τον καίνε, καθώς γύρω από τις υποθέσεις των Νίκλας Χουλτ και Αντρές Τσάβες υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, αλλά αυτό που προβληματίζει τους πράσινους είναι το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη τους στις υποθέσεις των Νίκλας Χουλτ και Αντρές Τσάβες.

Η υπόθεση του Σουηδού ποδοσφαιριστή έχει πολλά ερωτήματα, ειδικά μετά την τοποθέτηση στο ματς με τον Πανιώνιο, όπου τόνισε πως δεν θέλει να κάνει προσφυγή και πως αν αποχωρήσει προτιμά να το κάνει φέρνοντας λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο ατζέντης του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, πιέζει τον Σουηδό να καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Όμως μετά την χθεσινή του τοποθέτηση ο παίκτης των πρασίνων διέψευσε το σενάριο αυτό, διότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το τριφύλλι με αυτόν τον τρόπο. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, ενώ όσο ανήκει στον Παναθηναϊκό θα κάνει τα πάντα για την ομάδα.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει μια απορία στους ανθρώπους του τριφυλλιού, αφού από τις πιέσεις που δέχονταν από τον Σουηδό για προσφυγή, πλέον φαίνεται ότι ίσως υπάρξει συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό που τρομάζει τον Παναθηναϊκό είναι ο ατζέντης του Σουηδού μπακ, ο οποίος φαίνεται πως ασκεί έντονη πίεση στον Χουλτ για προσφυγή.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν σήμερα ή τις αμέσως προσεχείς μέρες να διαπιστώσουν επί του πρακτέου τις προθέσεις της πλευράς του ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχουν και οι σκέψεις πως ο Σουηδός και ο ατζέντης του κάνουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του τριφυλλιού για να διεκδικήσουν εντέλει ότι τους αναλογεί.

Άγνωστη η επιστροφή του Τσάβες

Πέρα από την υπόθεση του Χουλτ, ένα άλλο θέμα που καίει τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Αντρές Τσάβες, ο οποίος δεν επέστρεψε ακόμα και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει από την Αργεντινή.

Ο Αργεντινός δεν έχει καν προετοιμαστεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια με την στάση του πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς και λογικά μόλις επιστρέψει θα του επιβληθεί πολύ βαριά τιμωρία.

Όμως προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στα ήδη πολλά που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Αντρές Τσάβες και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού στο τριφύλλι.

Η υπομονή των ανθρώπων της ομάδας εξαντλείται, αφού όσο περνάνε οι μέρες το σενάριο της διακοπής συμβολαίου του ή της καταγγελίας της σύμβασης, γίνεται ολοένα και πιο πιθανό. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις επιστρέψει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θα αναλύσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο παίκτης για να δουν αν όντως υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα με τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ