Σε πολύ δύσκολη θέση ο Παντελίδης!

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Παντελίδης!

Βαρύ το κλίμα για τον Σάββα Παντελίδη στον Αρη, σενάριο ακόμη και για άμεση απομάκρυνσή του από τους κίτρινους! Σύσκεψη Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.

Μια σχέση που ξεκίνησε με όνειρα και βλέψεις για σημαντικά πράγματα, είναι πιθανό να ολοκληρωθεί με ένα πολύ σύντομο και διόλου φιλικό διαζύγιο. Καθώς όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, στον Άρη υπάρχει πολύ μεγάλος σκεπτικισμός, αναφορικά με το κατά πόσο μπορεί ο Σάββας Παντελίδης να οδηγήσει τους κίτρινους στην 5άδα, αλλά και στην επίτευξη όλων των στόχων τους.

Ήδη, ο Έλληνας τεχνικός απώλεσε έναν από τους μεγάλους στόχους του συλλόγου, που ήταν το Κύπελλο Ελλάδος, με τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη (ήττα 3-2 στην Κρήτη) να είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα αγωνιστικό, οικονομικό, αλλά και από άποψη πρεστίζ. Καθώς δεν είναι δυνατόν ο Άρης να αποκλείεται από ομάδα της Football League.

Το κλίμα για τον Παντελίδη μετά από την ήττα από τον Λεβαδειακό και την κακή εμφάνιση της ομάδας είναι πλέον ιδιαίτερα βαρύ. Το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας του με την ΠΑΕ φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα (29/01) να προκύψουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την κατάσταση, καθώς δεν βλέπουν βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση ανάμεσα στους δυο άντρες στην Αθήνα, και πέρα από την ενημέρωση για τα μεταγραφικά ζητήματα μετά το πρόσφατο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή στην Ιταλία, βασικό αντικείμενο είναι το θέμα προπονητή. Δεν θα πρέπει, μάλιστα, να θεωρείται απίθανο ακόμη και το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη (31/01, 7 μ.μ.).

Σε αυτή την περίπτωση, στον πάγκο του Άρη στον αγώνα στα Πηγάδια αναμένεται να καθίσει ο Τόλης Τερζής, που είχε αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία των κίτρινων μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ