Στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς οι αντιδράσεις Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς οι αντιδράσεις Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι αντιδράσεις των τριών ΠΑΕ μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο έχουν σταλεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν όσα ειπώθηκαν εμπίπτουν στο άρθρο για «δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Η διαιτησία του Αγγελου Ευαγγέλου στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Ολυμπιακό μετά το τέλος του αγώνα με επίσημη θέση του να εξαπολύει ευθεία επίθεση προς πάσα κατεύθυνση. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απαντήσεις της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ, δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου.

Οι αντιδράσεις των τριών ΠΑΕ έχουν ήδη σταλεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και Γιώργο Λαΐνη, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν όσα ειπώθηκαν από τους Ερυθρόλευκους, αλλά και από τους δύο Δικεφάλους, εμπίπτουν στο άρθρο 20α του Πειθαρχικού Κώδικα για «δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο «ως δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων θεωρούνται οι με οποιονδήποτε τρόπο δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις σε βάρος της Ε.Π.Ο. και των οργάνων της, των Ενώσεων – μελών της και των οργάνων τους, των διοργανωτριών των αγώνων, των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών και δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου, όπως και των φυσικών προσώπων, αξιωματούχων των ανωτέρω αρχών και οργάνων, επίσης των οργάνων διαιτησίας και γενικώς των διαιτητών, καθώς και οποιασδήποτε ομάδας και των αξιωματούχων αυτής, από τις Π.Α.Ε. και τα σωματεία και από τα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, που με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με αυτές/α ή τις/τα εκπροσωπούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ