«Μισός» στην Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Μισός» στην Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες τέθηκαν νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ – Εκτός οι τιμωρημένοι Νικολιάς, Τζημόπουλος και Αθανασιάδης, οι τραυματίες Μιχαήλ και Ξύδας, αλλά και οι Λέο και Αποστολόπουλος.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (17:15) στην Τούμπα, για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Νικολιάς, Τζημόπουλος και Αθανασιάδης, αλλά και οι τραυματίες Μιχαήλ και Ξύδας. Στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει επίσης ο Λέο, καθώς το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα συμβούλεψε τον Πετράκη να μην τον χρησιμοποιήσει υπό το φόβο ενδεχόμενης υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.  Εκτός έμεινε και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος απουσιάζει με ειδική άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής αντιμετώπισης του αυριανού παιχνιδιού και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι με τα πλάνα του προπονητή για την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ