ΑΕΚ: Πήρε την έγκριση ο προϋπολογισμός για την υπογειοποίηση

ΑΕΚ: Πήρε την έγκριση ο προϋπολογισμός για την υπογειοποίηση

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε την μελέτη και τον προϋπολογισμό του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί να σημειώθηκε αρκετή καθυστέρηση, ωστόσο τελικά πήρε την πολυπόθητη έγκριση ο προϋπολογισμός του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έργο που αφορά άμεσα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια οικονομική επιτροπή συνεδρίασε και ενέκρινε τόσο την μελέτη όσο και τον προϋπολογισμό του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον είναι θέμα χρόνου η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Αναλυτικά η απόφαση για την ΑΕΚ από την αρμόδια οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής:

«Έγκριση 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%). (Δ/νση Τεχνικών έργων Κεντρικού Τομέα) 8. Εισήγηση παράτασης συνολικής και τμηματικών».

Προσεχώς αναμένεται και η επίσημη απόφαση για τον διαγωνισμό ώστε να… τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή η διαδικασία, καθώς ορίστηκε την Παρασκευή νέα συνεδρίαση για να εγκριθεί η δημοσίευση του διαγωνισμού και να προχωρήσει η ανάθεση του έργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ