Χωρίς τρεις με ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τρεις με ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον τραυματία Κάνιας, αλλά και τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Σάκχοφ θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αγωνιστική δράση υπάρχει και αύριο (30/1) με τον Δικέφαλο να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρησης για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. Συνήθως οι Ασπρόμαυροι την τελευταία τους προπόνηση την πραγματοποιούν στην Τούμπα, όμως αποφασίσθηκε να μην γίνει στο γήπεδο για να μην καταπονηθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Ο Δικέφαλος έχει τρεις απουσίες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τους τιμωρημένους Σάκχοφ , Βιεϊρίνια και τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μπαλογιάννης , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Καρέλης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ