«Ένας Ρουμάνος κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Ένας Ρουμάνος κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποθεώνεται από τα ρουμανικά ΜΜΕ για την πορεία του ΠΑΟΚ

Τα Ρουμανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να αποθεώνουν τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την πορεία του με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένα ρουμανικό δημοσίευμα με τίτλο: «Πρωτοφανές: Ένας Ρουμάνος κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο» έχει αναλυτικά τη φετινή πορεία του Δικέφαλου αλλά και αναφορά στην περσινή κλοπή του τίτλου στα δικαστήρια.

Αναλυτικά οι Ρουμάνοι αναφέρουν τα εξής: «Σε μια ιστορική επίδοση οδηγείται ο ΠΑΟΚ που εδρεύει στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος, Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ κινείται προς την κατάκτηση του τρίτου του πρωταθλήματος, μετά από ένα διάλειμμα 34 ετών.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1975-76 και την σεζόν 1984-85. Θα μπορούσαν να το είχαν κατακτήσει και την περσινή σεζόν αλλά οι αγώνες που χάθηκαν στα «χαρτιά» και ο τίτλος κατέληξε στην ΑΕΚ. Επίσης ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -2, ενώ σχεδόν κανείς από τους μεγάλους αντιπάλους δε γλίτωσε την αφαίρεση βαθμός, όπως ο Παναθηναϊκός (-6) και η ΑΕΚ (-3).

Ο πρώην εκλέκτορας της Ρουμανίας, Ράζβαν Λουτσέσκου κυριαρχεί με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας 47 βαθμούς μετά από 17 αγώνες, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει 39.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιτύχει ένα εντυπωσιακό σερί με 16 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε του ΟΦΗ εντός έδρας, με το εμφατικό 4-0.

Ο Λουτσέσκου τονίζει ότι η ομάδα του παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια. επαινούν ότι ασκούν το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ο «μαύρος και ο λευκός» σκέφτονται για τον πρώτο τίτλο μετά από 34 χρόνια».

Ακόμη στο ρουμανικό σάιτ φιλοξενείται το παρακάτω κομμάτι των δηλώσεων του Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου είπε: «Κοιτάξτε, το να έχεις παίξει 17 αναμετρήσεις και να έχεις μόνο μια ισοπαλία σημαίνει ότι παίζεις πραγματικά καλό ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα, για να μην πω κάτι σκληρό, είναι λάθος…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ